مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
01- قواعد الأموال و الحقوق (قواعد فقهی امامیه) 02- قواعد الإرث (قواعد فقهی امامیه) 03- قواعد القضاء و الحدود و الدیات (قواعد فقهی امامیه) 04- قواعد الأطعمة و الأشربة (قواعد فقهی امامیه) 05 - القواعد العامة (قواعد فقهی امامیه) 06- قواعد العبادات (قواعد فقهی امامیه) 07- قواعد الطهارة (قواعد فقهی امامیه) 08 - قواعد الصلاة (قواعد فقهی امامیه) 09- قواعد الصوم (قواعد فقهی امامیه) 10- قواعد النکاح و الطلاق (قواعد فقهی امامیه) 11- قواعد العقود و الایقاعات (قواعد فقهی امامیه)
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 4
لوامع صاحبقرانی: شرح فارسی من لا یحضره الفقیه [دوره ٨ جلدی]
نویسنده:
علامه محمد تقی مجلسی اول
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , شرح اثر
منابع دیجیتالی :
چکیده :
دوره ٨ جلدی کتاب لوامع صاحبقرانی: شرح فارسی من لا یحضره الفقیه: آقا بزرگ تهرانی مؤلف کتاب الذریعة الی تصانیف الشیعه می‌نویسد: کتاب لوامع صاحبقرانی همان کتاب لوامع قدسیه است. آنرا به این نام نامیدند زیرا مؤلف آن را به درخواست شاه عباس اول صفوی ملقب به صاحبقران نگاشته است.... کتاب لوامع قدسیه نوشته مجلسی اول شرح کتاب من لا یحضره الفقیه شیخ صدوق بوده و این کتاب به زبان فارسی است. کتاب طهارت، صلات، زکات، حج و زیارات تا آخر ابواب حقوقی و فروض جوارح در سه جلد آمده که تاریخ پایان نگارش آن سال ۱۰۶۶ هجری قمری بوده و نصف کتاب من لا یحضر است... بعد از آنکه شرح عربی من لا یحضر به نام روضة المتقین را به ایشان عرضه داشت و ایشان درخواست نگارش شرح فارسی را نیز علاوه بر آن نمود.
عقل ‏گرایى و نقل‏ گرایى در فقه سیاسى شیعه
نویسنده:
محسن آل ‏غفور
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
پیدایى گرایش‏هاى نقلى و عقلى در میان مسلمانان ناشى از توجه خاص هرکدام به برخى از آیات بود که این آیات، برخى مؤید عقل هستند و بعضى مؤید تعبد. این اختلاف نگرش به قرآن، سبب شکل‏گیرى دو مکتب معتزله و اشاعره در اهل سنت و دو گرایش اصولیون (عقل‏گرایان) و اخباریان (نقل‏گرایان) در شیعه شد که خود زمینه بسیارى از منازعات مذهبى، اجتماعى و حتى سیاسى را فراهم ساخت. فرآیند تطور نگرش عقل‏ گرا در مذهب امامیه از قرن چهارم و از حوزه بغداد آغاز شد و با غلبه بر مکتب قم و رى، سیطره علمى و عقیدتى خود را تا قرن یازدهم استمرار بخشید؛ اما تحولات علمى و سیاسى در این دوره، سبب احیاى اندیشه اخبارى‏گرى در جوامع علمى شیعه شد، به طورى که در قرن دوازدهم در اکثر جوامع علمى ایران، عراق و بحرین، گرایش ‏اخبارى‏گرى غلبه یافت؛ ظهور علامه وحید بهبهانى و اقدامات علمى و عملى گسترده او، و نیز تلاش‏هاى شیخ مرتضى انصارى سبب افول این جریان شد.
صفحات :
از صفحه 121 تا 138
فقه در مذهب شیعه: ترجمه ای نویافته از شرایع الدین، منسوب به امام رضا (ع)
نویسنده:
حسین متقی
نوع منبع :
مقاله , ترجمه اثر , مدخل آثار(دانشنامه آثار) , آثار منسوب
منابع دیجیتالی :
  • تعداد رکورد ها : 4